Ηγετική θέση στις Ελληνικές εξαγωγές

Η EURIMAC αναπτύσσει μια έντονη δραστηριότητα εξαγωγών σε όλες τις σημαντικότερες αγορές ζυμαρικών στον κόσμο. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από την ICAP, αποτελεί τον κύριο εξαγωγέα μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων ζυμαρικών, με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη επιχείρηση. Επιπλέον, φέτος το 2013, βραβεύτηκε για την εξωστρέφεια της, ήτοι: Εξαγωγές, με το βραβείο "Ελληνική Αξία". Η EURIMAC εξάγει σε πάνω από 45 χώρες και στις 5 ηπείρους (ΗΠΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ......)

Αναζητώντας νέους εμπορικούς εταίρους

Η EURIMAC χρησιμοποιεί τη συνεργασία της με το Group EURICOM, προκειμένου να ικανοποιήσει τις πλήρεις ανάγκες των πελατών της και τους προσφέρει ένα αποτελεσματικότερο κόστος σε συνδυασμό με την αποδοτική υπηρεσία. Είναι δε πάντα ανοιχτή στην καθιέρωση νέων συνεργασιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, με κύριο φορέα τη βιομηχανία τροφίμων.

Διαρκής παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις

Η εταιρία EURIMAC Α.Ε. στα πλαίσια της διεθνούς παρουσίας της και της μεγάλης εξαγωγικής δραστηριότητας της, κάθε χρόνο, τα τελευταία 30 χρόνια, λαμβάνει μέρος ανελλιπώς σε πολλές μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, όπως η ANUGA (DE), η FOODEX (JP), η SIAL (FR) και η PLMA (NL). Παράλληλα με αυτές τις εκθέσεις, συμμετέχει επιλεκτικά και σε διάφορες άλλες εκθέσεις τροφίμων ανά τον κόσμο, όπως στην POLAGRA (PL), στην IFS (UK), στην SIAL (CHN) και στην FANCY FOOD (USA). Επόμενη Συμμετοχή : ANUGA 2013