Υψηλή ποιότης

Η EURIMAC έχει πιστοποίηση κατά EN ISO 9001:2008, EN ISO 22000:2005 (HACCP), IFS 5 (International Food Standards), BRC και παράγει υψηλής ποιότητας ζυμαρικά. Για τη διαδικασία της παραγωγής των ζυμαρικών η βιομηχανία EURIMAC χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με ξηραντήρια από ανοξείδωτο ατσάλι (ASI 316) όπου επιτυγχάνονται θερμοκρασίες πάνω από 85°C (Μέθοδος UHT) και εξασφαλίζονται υψηλότατα επίπεδα υγιεινής, με αποτέλεσμα η σύνθεση της πρωτεΐνης του σταριού να παραμένει σταθερή, το άμυλο να μην υφίσταται αλλοιώσεις και τα παραγόμενα ζυμαρικά είναι πλήρως παστεριωμένα και να μην λασπώνουν κατά το μαγείρεμα.

Χαμηλό Κόστος

Η Βιομηχανία EURIMAC είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και χρησιμοποιεί ένα κεντρικό σύστημα υπολογιστών το οποίο με το κατάλληλο λογισμικό ελέγχει κάθε τεχνική, μηχανική, και ποιοτική παράμετρο για την παραγωγή των ζυμαρικών. Αποτέλεσμα: το χαμηλό κόστος παραγωγής.


Μέγιστη Εξυπηρέτηση

Η Βιομηχανία EURIMAC προσφέρει τη μέγιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της. Ζυμαρικά κάθε είδους διατηρούνται σε μια ειδικά σχεδιασμένη αποθήκη 9000 παλλετοθέσεων όπου εφαρμόζεται η μέθοδος FIFO (First In, First Out). Σαν αποτέλεσμα η EURIMAC εξυπηρετεί ηλεκτρονικώς τους πελάτες της, αυξάνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης τους, περιορίζοντας τα λάθη και ελαχιστοποιώντας το κόστος διαχείρισης.


Η εταιρεία EURIMAC παράγει ζυμαρικά απο 100 % Ελληνικά ποιοτικά σκληρά στάρια, αυστηρά επιλεγμένα και πιστοποιημένα από την TUV Hellas.

Κατά την παραλαβή κάθε παρτίδας σκληρού σίτου (πρώτη ύλη), το τμήμα ελέγχου ποιότητας της EURIMAC, λαμβάνει δείγμα προϊόντος για την υλοποίηση εργαστηριακών φυσικοχημικών αναλύσεων.

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι που υλοποιούνται σε κάθε παραλαμβανόμενη παρτίδα είναι οι παρακάτω:
• Μέτρηση υγρασίας
• Μέτρηση ενεργότητας νερού (aw)
• Κοκκομετρία με χρήση κατάλληλων κόσκινων
• Προσδιορισμός Χρώματος σε ηλεκτρονικό χρωματόμετρο
• Μέτρηση ειδικού βάρους
• Προσδιορισμός Πρωτεϊνών
• Προσδιορισμός Τέφρας σε αποτεφρωτικό κλίβανο
• Μέτρηση ποσότητας και ποιότητας γλουτένης
• Μέτρηση τρύπιων, σπασμένων, μαύρων και αλευρωδών κόκκων

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων οδηγούν στην τελική αποδοχή ή απόρριψη της εισερχόμενης πρώτης ύλης.

Πιστοποιητικά εταιρείας (πιέστε τις εικόνες για μεγέθυνση)